Nitrilhandskar

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Nitrilhandskar - Engångshandskar
Nitrilhandskar är hygieniska engångshandskar som används inom restaurang, vård och omsorg. Nitril är ett syntetiskt gummi som ger ett mycket bra skydd mot virus och bakterier. Hos oss handlar du enkelt och tryggt engångshandskar i olika storlekar och modeller. Börjar det råda brist på den varan? Green Spruce levererar snabbt och prisvärt.

Varför ska jag välja nitrilhandskar?
De nitrilhandskar som Greenspruce.se erbjuder är fria från puder, latexprotein och ftalater för att minska risken för allergiska reaktioner. Handskarna passar bra för alla typer av vårduppgifter och är även godkända för all hantering av livsmedel. Nitrilhandskar passar också bra vid hantering av kemikalier. Tänk på att vissa kemikalier kan tränga igenom alla handskar och då kan dubbla handskar rekommenderas. Vid kontaktallergi kan en tunn bomullshandske användas under handskarna.

Extra lång eller tjock nitrilhandske?
Du kan välja mellan färgerna vitt, lavendel blått och blått, alla har samma goda egenskaper. Här på Green Spruce hittar du dessutom extra tunna, extra långa och extra tjocka nitrilhandskar – Xlite, Hospicare samt Xpert.

Xlite är en tunnare handske med extra god fingertoppskänsla. Den har bra skydd mot kemikalier.

Hospicare är extra långa för ett bättre skydd vid påfrestande arbeten med exempelvis kemikalier och liknande inom exempelvis hårfärgning och laboratoriearbeten.

Xpert är tjockare och starkare än vår standardkvalitet. De är dessutom testade mot en lång rad kemikalier och har högre genomträngningstid och barriär.

LÄS MER

Beställ online hos Greenspruce.se
I vår webbshop beställer du enkelt och bekvämt vita, lavendel blåa, blåa, safirblåa, lila, ljusgröna, orange, rosa och svarta nitrilhandskar till ett bra pris. I vår storleksguide kan du lätt hitta rätt storlek på handskarna. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Storleksguide standard nitrilhandske
Storlek        Bredd mm         Längd mm         Tjocklek mm           Int str
X-Small        76                   240                     0,07                      5-6
Small           86                   240                    0,07                       6-7
Medium       98                   240                    0,07                       7-8
Large          107                  240                     0,07                       8-9
X-Large       115                   240                    0,07                       9-10

Nitrilhandskar är hygieniska engångshandskar som används inom restaurang, vård och omsorg. Nitril är ett syntetiskt gummi som ger ett mycket bra skydd mot virus och bakterier. Hos oss handlar du enkelt och tryggt engångshandskar i olika storlekar och modeller. Börjar det råda brist på den varan? Green Spruce levererar snabbt och prisvärt i hela landet.

Till Engångshandskar i katalogen

Vi tipsar om - Snabbt Billigt Enkelt
Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas:
Rate us at PriceRunner