Vinylhandskar

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Vinylhandskar - Engångshandskar
Vinylhandskar är vår mest populära produkt. De används dagligen inom städning, vård och omsorg samt till viss livsmedelshantering. Vinylhandskar är ett billigare alternativ än till exempel nitrilhandskar. Tänk dock på att olika handskar har olika användningsområden. Är du osäker på vilka handskar du ska välja - kontakta oss så hjälper vi dig.

Hos Greenspruce.se handlar du snabbt, enkelt och tryggt engångshandskar i vinyl i olika storlekar. Börjar förrådet bli tom på handskar? Vi levererar snabbt och prisvärt, direkt till din dörr eller till ditt ombud.

Varför ska jag välja vinylhandskar?
Vinylhandskar är ett prisvärt alternativ. Vinylhandskar är smidiga och mjuka engångshandskar som är snälla mot huden. De är fria från puder och latexproteiner, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.

Du kan använda vinylhandskar vid hantering och tillredning av icke-feta livsmedel, vid städning och rengöring samt till alla enklare vårduppgifter där du inte kommer i kontakt med kroppsvätskor, medicin eller kemikalier.

LÄS MER
Beställ online hos Greenspruce.se
Du beställer enkelt och bekvämt engångshandskar online i vår webbshop. Hitta rätt storlek på handskar i vår storleksguide. Vi levererar snabbt och smidigt prisvärda produkter till privat och offentlig sjukvård samt privatpersoner och företag. Beställ hel kartong så får du minst 5% i rabatt jämfört med pris per styck.

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor.Till Engångshandskar i katalogen

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas:
Rate us at PriceRunner