Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning           Nyhetsbrev

Madrasskydd och kissunderlägg

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Madrasskydd och kissunderlägg fungerar som ett utmärkt komplement till våra vanliga inkontinensskydd. Hos greenspruce.se hittar du både engångsskydd och tvättbara skydd i flera olika storlekar, både för vuxna och barn.

Engångsskydd eller tvättbara underlägg?

Hos oss kan du välja mellan flera olika underlägg, både tvättbara och engångsskydd. I vårt sortiment kan du välja mellan engångsskydd och tvättbara skydd från Abena samt praktiska madrasskydd i plast. Engångsskydd är ett bra ekonomiskt alternativ till att tvätta och byta nerkissade lakan och madrasser. Nedan hittar du mer information om de olika produkterna. Vilket du väljer beror på önskemål och behov.

Abri-Soft Super Dry: Abri-Soft Super-Dry är ett underlägg och skydd för madrassen för engångsbruk. De finns i flera olika storlekar. Skydden består av luddigt mjukpapper samt en kärna med superabsorbent och en plastad baksida som skydd. Underlägget är mjukt och behagligt att ligga på och har en hög uppsugningsförmåga. Skyddet kan också användas till icke-sterila procedurer som akupunktur, tvättning av sår och bakdel. Fungerar också för gipsning. Eller till kennlar vid hunduppfödning.

Abri-Soft Washable: Abri-Soft Washable är tvättbara madrasskydd som finns i två olika varianter där ena varianten också har bäddflikar. Bör ej tvättas med sköljmedel eller andra medel som innehåller lösningsmedel. Kan tvättas i 95 grader och tål även att torktumlas. Innehåller syntetmaterial.

Abri-Bed skyddslakan: Skyddslakan används för att skydda sängar, britsar och möbler. Skyddslakanet har en textilliknande känsla och är laminerat med värme. Lakanet har kantspärr och är förstärkt med blå polyestertrådar. Skyddslakan är ett bra ekonomiskt alternativ.

Madrasskydd: Madrasskydd används som överdrag till madrasser för att skydda mot exempelvis blod och urin. Madrasskyddet är tillverkat av plast och kan med fördel tvättas av och användas flera gånger.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.
Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Varumärke

Antal st/fp

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: