Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Miljövänliga barnblöjor

Bambo Nature är marknadens mest miljövänliga barnblöja. Den är en bekväm och mjuk "allt-i-ett"-blöja med elastisk kardborreförslutning och blöjan andas för att undvika hudirritation och röda rumpor.

Bambo Nature barnblöjor är de mest miljövänliga barnblöjorna på marknaden. De är tillverkade med hänsyn till miljön och hela 95% av allt avfall från produktionen av Bambo Nature är återvunnet. Barnblöjorna är dessutom dermatologiskt testade med tanke på barnens ömtåliga hud. Blöjorna är märkta med både med Nordiska Svanen och FSC.

Svanenmärkning
Den nordiska miljömärkningen Svanen är din garanti för en miljövänlig produkt. Några av de stränga krav som barnblöjor måste uppfylla är:
• Inte innehålla några optiska blekmedel
• Ingen användning av fuktgivande lotion
• Måste innehålla förnybara råvaror

FSC-märkta
Vi säkerställer också att träråvarorna har ett ansvarsfullt och kontrollerat ursprung.

Dermatologiska
Bambo Nature är dermatologiskt testade, vilket är vår garanti till dig att produkten inte orsakar hudirritation eller allergi.

Trots blöjfabrikanternas miljöambitioner är miljömärkta blöjor avsevärt bättre för miljön än andra blöjor. Det framgår av en granskning som Naturskyddsföreningen och Råd & Rön har gjort.

Barnblöjor i världsklass
Bambo Nature barnblöjor är mjuka mot barnets hud och har en textilliknande baksida och toppskikt, vilket ger känslan av mjuka kläder. Barnblöjan är designad att passa ett barns anatomi perfekt, vilket säkerställer risken för läckage och får barnet att känna komfort och frihet vid aktivitet. Blöjans sidostycken är tillverkade av elastisk non-woven för att öka barnets rörelsefrihet. Blöjan har en läckagebarriär som minskar risken för sidoläckage. Blöjorna från Bambo Nature har fuktindikator som visar när blöjan är förbrukad.


Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.
Det går även utmärkt att mejla in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: