Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Våtservetter - Tvättlappar

Eftersom tvättlappar och våtservetter används kroppsnära har vi tagit oss tid till att hitta produkter som är behagliga och effektiva att använda. Samtidigt är de både miljömässiga och ekonomiska.
Green Spruce har allt du behöver av hygienartiklar. Vi levererar snabbt och prisvärt till privat och offentlig sjukvård samt privatpersoner och företag.

Varför ska jag använda tvättlapp?
Tvättlappar är mjukare i materialet än exempelvis torkpapper och lämpar sig därför för exempelvis intimhygien. Tvättlapparna har en stark uppsugningsförmåga och luddar inte. De kan också steriliseras. I vårt sortiment kan du bland annat hitta Tvättlapp SoftCare på rulle och praktiska tvättlappar med upp till 9 lager.

Varför ska jag använda våtservett?
Inom vård och omsorg, äldrevård och när du sköter barn ger våtservetterna praktisk, skonsam och omedelbar hygien. Våtservetter är också ett smidigt alternativ för att hålla dig ren och fräsch om händer och ansikte när du inte har tillgång till rent vatten. Ha alltid våtservetter till hands i väskan, bilen, vid skrivbordet och så vidare. Om du är på jakt efter desinficerande våtservetter har vi populära DAX våtservetter i vårt sortiment, vi har även skonsamma våtservetter för kroppstvätt från Abena och Bambos parfymfria våtservetter för barn.
Här kan du välja bland tvättlappar och våtservetter i olika basmaterial, av varierande tjocklek och med olika egenskaper. Anpassade förpackningar och olika vikningar underlättar användandet.

Beställ tvättlappar och våtservetter online
Beställ tvättlappar av skum eller papper, desinficerande eller vanliga våtservetter eller ansiktsservetter i dispenserbox. Green Spruce levererar snabbt dit du vill – till din dörr eller till ditt ombud.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.
Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Produkter
Övrigt
Moms visas: