Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning           Nyhetsbrev

Tvättlappar och våtservetter

Här hittar du tvättlappar och våtservetter för personlig vård och omsorg. Tvättlapparna har hög våtstyrka och luddar inte samt är miljömärkta med Svanenmärket.

Vilken tvättlapp ska jag välja? Vilka egenskaper är viktigast för just dig?  Miljövänlig, billig, slitstark, textilliknande, hög uppsugningsförmåga eller enkel att ha med i väskan?  Våra papperstvättlappar finns i olika antal lager där fler lager ger en starkare tvättlapp. Tvättlapparna har en snabb och hög uppsugningsförmåga och kan steriliseras.

Airlaid papperstvättlappar har textilliknande känsla och blir extra mjuka då de fuktas och är därför mycket lämpliga för kroppstvätt och intimhygien.

Skumtvättlappar har tillsammans med en skonsam tvättcreme en hög löddringseffekt och är mjuk mot känslig hud och därför mycket lämplig att använda vid intimhygien.

Våtservetter är bra att använda när du vill ha en förfuktad tvättlapp med god rengörande förmåga. Tar effektivt bort svett, salter och dålig kroppslukt.

Till tvättlappar i katalogen

Färg

Storlek

Certifiering

Varumärke

Parfymerat

Miljömärkt

Typ

Antal st/fp

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: