Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning           Nyhetsbrev

Våtservetter

Våtservetter för personlig hygien är fuktiga, engångsdukar som utformats för effektiv rengöring och fräschhet. Våtservetter är bra att använda när du vill ha en förfuktad tvättlapp med god rengörande förmåga. Tar effektivt bort svett, salter och dålig kroppslukt. Våra våtservetter är tillverkade av mjukt, hudvänligt material och de är varsamt impregnerade med skonsamma rengöringslösningar och återfuktande ämnen.

Våtservetter är idealiska för snabb och bekväm rengöring av händer och kropp, oavsett plats eller situation. Våra våtservetter är dermatologiskt testade vilket innebär att produkten har genomgått tester och utvärderingar under överinseende av hudläkare. Syftet med dessa tester är att bedöma produkten för att säkerställa att den är säker att använda på huden och inte orsakar oönskade reaktioner, irritationer eller allergier. Produkter som är dermatologiskt testade antyder att tillverkaren har strävat efter att skapa en säker och hudvänlig produkt.

Varumärke

Parfymerat

Antal st/fp

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: