Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Frakt 149 kr | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30

Näringsdryck

Green Spruce E-handel är skapad för att effektivisera ditt inköpsarbete. Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola.
Bra kundsupport och hjälp med säkerhetsdatablad ingår.

Näringsdryck är lämpligt som energitillskott till personer som har svårigheter att täcka sitt energibehov vanlig kost, exempelvis på grund av aptitlöshet. Det är oftast lättare att dricka än att äta. Våra näringsdrycker har en ”mjölkig” karaktär och en mild krämig smak. Dryckerna är laktoslåga och glutenfria. Dessa drycker kan även användas vid diabetes, då gärna i samband med måltid och uppdelade på en deciliter åt gången.

Hos Green Spruce finns en rad olika typer av näringsdryck och specialkost att välja emellan beroende på behov. För samtliga av dessa produkter gäller att de ska användas på rekommendation av vården. Här nedan finns ett urval av produkterna att köpa utan recept.

Nestlé - Resource

Resource 2.0 är serie kosttillägg från det världsledande företaget Nestlé. Resource har en unik sammansättning av specifika näringsämnen som är svårt att uppnå genom endast vanligt födointag. För kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition. Kosttilläggen är avsedda att användas som en integrerad del i sjukdomsbehandlingen för att förbättra behandlingsresultat, begränsa symptom, fördröja sjukdomsutvecklingen och förbättra återhämtningen. 

Formitel - Nutricia

Fresubin - Kabi

Näringsdryck är den vanligaste produkten för de som behöver extra näring. En näringsdryck är färdig att dricka utan tillagning eller beredning. Det finns olika näringsdrycker beroende på behov av vilka de vanligaste typerna finns här nedan. De flesta näringsdrycker är godast som kylda drycker men vissa kan även serveras lätt uppvärmda eller frysa ned till en mer glassliknande produkt. För att alla ska kunna hitta sin favoritsmak och även kunna få variation så finns flera olika smaker av samma näringsdryck.

Ett klart kosttillägg kan med fördel användas som ett näringsrikt alternativ till vatten, saft och måltidsdryck, när aptiten är dålig eller näringsintaget är otillräckligt. Går bra att frysa ner till isbitar eller sorbet. Klara näringsdrycker är fettfria eller har mycket lågt fettinnehåll, vilket är en fördel vid till exempel illamående och vid kroniska diarréer. Ett klart kosttillskott är ett komplement till övrig kost och ska inte användas som enda näringskälla.

Ett komplett kosttillägg är förstahandsalternativet då den vanliga maten inte räcker till. Kan användas som enda näringskälla, då det har ett balanserat innehåll av fett, protein och kolhydrat. Går bra att frysa ner och äta som glass. Protein- och fiberrika kosttillägg Ibland behövs även extra tillskott av protein eller fiber. Därför finns det speciella produkter framtagna som har ett högre innehåll av protein eller fiber och ibland av båda delarna. De flesta av dessa produkter är också att betrakta som kompletta kosttillskott.

Ett proteinrikt kosttillägg för personer som riskerar undernäring, speciellt när behovet av energi och protein är extra stort. Det högre proteininnehållet ger ofta ett högre totalt energiinnehåll. Ett fiberrikt kosttillägg innehåller tillsatta lösliga och olösliga fiber för att minska risken för diarré och förstoppning.

Specialprodukter

Det finns en rad specialprodukter så som förtjockningsmedel för dem som har svårt att svälja, kosttillägg i form av pulver att blanda i vanlig mat eller kosttillägg som är specialanpassade för ett visst sjukdomstillstånd samt sondnäring som ges genom sond.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.
Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: