Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Torkpapper - Servetter

Torkpapper & Servetter för restauranger och storkök.

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Torkrullar: Torkrullar för olika ändamål. Allt från små handtorkrullar till stora rullar för platser med riktigt hög förbrukning. Torkrullar finns i tre olika papperskvalitéer. Alla våra torkrullar är miljömärkta.

Pappershanddukar/Toalettpapper/Hushållspapper: Pappershanddukar, toalettpapper och hushållspapper finns av tre olika papperskvalitéer. Excellent är vår toppkvalitén för den som kräver ett torkpapper med hög absorption och styrka samt maximal komfort. Excellent är gjort av 100 procent nyfiber. Classic är blandfiber 50/50 med hög absorption och bättre komfort. Nature är ett bra alternativ, gjort på 100 procent returpapper med bra absorptionsförmåga och komfort.

Servetter: Servetter i olika kvaliteter för olika ändamål, allt från kvalitets servetter till den fina middagen till ekonomiservetter till matsal/restaurangen.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.
Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: