Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Tvättlappar - våtservetter

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Tvättlappar är mjukare i materialet än exempelvis torkpapper och lämpar sig därför väl när exempelvis hud ska torkas av vid intimhygien eller när det inte fungerar med en handduk.

Tvättlapparna luddar inte, har en stark uppsugningsförmåga och kan även steriliseras.

Varför ska jag använda våtservetter?

Våtservetter är ett mycket bra och skonsamt alternativ för att hålla dig ren och fräsch om händer och ansikte när det är svårt att ha tillgång till rent vatten. Att alltid ha med sig våtservetter i exempelvis bilen eller väskan gör att du alltid kan bli ren och fräsch igen utan vatten.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.

Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: