Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning   Greenspruce finns på Sociala medier         Nyhetsbrev

Miljövänliga barnblöjor

Bambo Nature är marknadens mest miljövänliga barnblöja. Blöjorna är bekväma och mjuka, en "allt-i-ett"-blöja med elastisk kardborreförslutning som andas för att undvika hudirritation och röda rumpor. Blöjorna är dermatologiskt testade och miljömärkta med Svanen samt FSC. 

Bambo Nature barnblöjor är de mest miljövänliga barnblöjorna på marknaden. De är tillverkade med hänsyn till miljön och hela 95% av allt avfall från produktionen av Bambo Nature är återvunnet. Barnblöjorna är dermatologiskt testade med tanke på barnens ömtåliga hud samt är märkta med både Nordiska Svanen och FSC.

Svanenmärkning

Den nordiska miljömärkningen Svanen är din garanti för en miljövänlig produkt. Några av de stränga krav som barnblöjor måste uppfylla är:

• Inte innehålla några optiska blekmedel

• Ingen användning av fuktgivande lotion

• Måste innehålla förnybara råvaror som är FSC-märkta.

FSC - märkta

Tillverkaren säkerställer också att träråvarorna har ett ansvarsfullt och kontrollerat ursprung.

Dermatologiska

Bambo Nature är dermatologiskt testade vilket garanterar att blöjorna inte orsakar hudirritation eller allergi. Miljömärkta blöjor är avsevärt bättre för miljön än andra blöjor vilket framgår av en granskningar genomförda av både Naturskyddsföreningen samt Råd & Rön.

Barnblöjor i världsklass

Bambo Nature miljövänliga barnblöjor är mjuka mot barnets hud och har en textilliknande baksida och toppskikt vilket ger känslan av mjuka kläder. Barnblöjan är designad att passa ett barns anatomi perfekt, vilket säkerställer risken för läckage och får barnet att känna komfort och frihet vid aktivitet. Blöjans sidostycken är tillverkade av elastisk non-woven för att öka barnets rörelsefrihet. Blöjan har en läckagebarriär som minskar risken för sidoläckage. Blöjorna från Bambo nature har fuktindikator som visar när blöjan är förbrukad.

Varumärke

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: