Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning   Greenspruce finns på Sociala medier     

Tvål / Tvålsystem

Vilken tvål ska jag välja?

Abena mild cremetvål är miljömärkt med Svanen och finns både på pumpflaska och som refill. DAX Allroundtvål är ett bra alternativ som är miljömärkt och finns både som pumpflaska och refill. Neutral mild cremetvål är miljömärkt och dessutom rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Oliva ekologisk tvål består till stor del av ekologiskt certifierade ingredienser. Fruity Pumptvål finns i fyra olika dofter.

Varför ska jag välja tvättcreme?

Tvättcreme innehåller inga tvåltensider och torkar därför inte ut huden lika lätt som tvål. Under vintern är huden extra känslig för uttorkning. Byt därför gärna ut tvålen mot tvättcreme när det är kallt. Basen i tvättcreme består av olja och behöver därför inte sköljas av efteråt. Tvättcreme rekommenderas också för tvättning av hela kroppen och särskilt vid intimhygien.

Vilken tvättcreme ska jag välja?

DAX tvättcreme som finns i två storlekar, 600 ml med pump eller 300 ml. Neutral tvättcreme, schampo och balsam rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige, Norge och Danmark och miljömärkt med Svanen. Oliva ekologisk tvättcreme och schampo består till största delen av ekologiskt certifierade ingredienser.

Du vet väl att förutom att handla direkt här på www.greenspruce.se kan du även kan ringa kundtjänst 08 730 20 30 vardagar mellan 08:00-17:00 för lägga din beställning.

Det går även utmärkt att maila in din beställning på info@greenspruce.se det kan du förstås göra när du vill.

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst 08 730 20 30

Varumärke

Typ

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: