08- 730 20 30           Måndag - Fredag 08.00 - 17.00                                                                                                  

Våtservetter - Tvättlappar

Eftersom tvättlappar och våtservetter används kroppsnära har vi tagit oss tid till att hitta produkter som är behagliga och effektiva att använda. Samtidigt är de både miljömässiga och ekonomiska.
Green Spruce har allt du behöver av hygienartiklar. Vi levererar snabbt och prisvärt till privat och offentlig sjukvård samt privatpersoner och företag.

Varför ska jag använda tvättlapp?
Tvättlappar är mjukare i materialet än exempelvis torkpapper och lämpar sig därför för exempelvis intimhygien. Tvättlapparna har en stark uppsugningsförmåga och luddar inte. De kan också steriliseras. I vårt sortiment kan du bland annat hitta Tvättlapp SoftCare på rulle och praktiska tvättlappar med upp till 9 lager.
 

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Britspapper och skyddslakan används både för att skydda säng/brits samt för att säkerställa god hygien för användaren. Britspapper och skyddslakan är en ekonomiskt bra lösning för att snabbt och enkelt säkerställa god hygien.

Till Förbrukning i katalogen

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas:
Rate us at PriceRunner