Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning           Nyhetsbrev

Säckvagn

Vilken soppåse bör jag välja?

Soppåsar och sopsäckar finns i storlekar från 15 liter upp till 240 liter. De flesta soppåsarna är avsett för lättare avfallshantering men det finns även alternativ för tyngre avfall. My-talet anger tjockleken, för tyngre avfall, välj en soppåse med högt My-värde. Bio-säck som finns i en variant på 35 liter är lätt nedbrytningsbara av naturen. Soppåsarna finns i två kvalitéer. HDPE passar för lättare avfall och frekvent avfallshantering, ett bra ekonomiskt val. LDPE passar för tyngre avfall och mindre frekvent avfallshantering, ett bra val sett till kvalité och pris. Finns även som sopsäck.

Vilken sopsäck bör jag välja?

Sopsäckarna finns i varianter från 60 liter upp till 240 liter. Sopsäckarna är alla extra tjocka med högt My-värde som gör att de passar bra för medeltungt till tungt avfall. Matavfallssopssäcken passar lämpligt i exempelvis storkök och restauranger. Bio-säckarna som finns i två varianter bryts lätt ner av miljön. LLDPE kvalité på sopsäckar är den högsta kvalitén, sopsäcken är betydligt tunnare än andra sopsäckar men lika kraftig och stark. Ett bra val sett till pris, kvalité och förvaring.

Till Påsar / säckar i katalogen

Färg

Storlek

Certifiering

Varumärke

Typ

System

Pudrad

Antal st/fp

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: