Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning           Nyhetsbrev

Toalettpapper

Green Spruce har ett brett sortiment av praktiska engångsartiklar och förbrukningsvaror. Handlar du mycket bli avtalskund så får du bättre pris. Handla enkelt online med snabb leverans.

Känslan av att toalettpappret är slut är inte så kul. Handla hem toapapper så att du har så att det räcker en längre tid.

Vi använder toalettpapper och hushållspapper i våra hem och på våra arbeten varje dag. Det går alltid åt toalettpapper. För oss på Greenspruce.se är det viktigt att erbjuda toalettpapper och hushållspapper av hög kvalitet med god absorptionsförmåga för en så effektiv torkning som möjligt till ett billigt pris.

Returpapper och miljömärkt papper
Hos Greenspruce.se hittar du torkpapper, toapapper och hushållspapper som är anpassade efter olika miljöer och användningsområden så att du kan välja det papper som passar dina behov bäst. Bland våra toalettpapper och hushållspapper finns miljövänligt returpapper som är återvunnet för att ta till vara redan utvunnet pappersmaterial som sparar på vår miljö. Gör ett miljösmart val och köp miljövänligt returpapper när du handlar toalettpapper och hushållspapper.

Torkpapper till arbetsplatser och restauranger
Du hittar olika sorters papper hos Greenspruce.se. Vi har även torkpapper och torkrullar som passar för större förbrukning till arbetsplatser och restauranger. Hos oss hittar du också praktiska pappershållare och dispensrar som kan placeras både på golvet eller på väggen. Välj ställ eller hållare som passar den storlek på torkrullen eller torkpappret du önskar.

Köp marknadens bästa hygienpapper - köp toalettpapper, hushållspapper, torkrullar och pappershanddukar på Greenspruce.se

Till Papper i katalogen

 

Varumärke

Antal st/fp

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: