Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning   Greenspruce finns på Sociala medier         Nyhetsbrev

Tvättlappar och våtservetter

Eftersom tvättlappar och våtservetter används kroppsnära har vi tagit oss tid till att hitta produkter som är behagliga och effektiva att använda. Samtidigt är de både miljömässiga och ekonomiska. Green Spruce har allt du behöver av hygienartiklar. Vi levererar snabbt och prisvärt till privat och offentlig sjukvård samt privatpersoner och företag.

Varför ska jag använda tvättlapp?

Tvättlappar är mjukare i materialet än exempelvis torkpapper och lämpar sig därför för exempelvis intimhygien. Tvättlapparna har en stark uppsugningsförmåga och luddar inte. De kan också steriliseras. I vårt sortiment kan du bland annat hitta Tvättlapp SoftCare på rulle och praktiska tvättlappar med upp till 9 lager.

Varför ska jag använda våtservett?

Inom vård och omsorg, äldrevård och när du sköter barn ger våtservetterna praktisk, skonsam och omedelbar hygien. Våtservetter är också ett smidigt alternativ för att hålla dig ren och fräsch om händer och ansikte när du inte har tillgång till rent vatten. Ha alltid våtservetter till hands i väskan, bilen, vid skrivbordet och så vidare. Om du är på jakt efter desinficerande våtservetter har vi populära DAX våtservetter i vårt sortiment, vi har även skonsamma våtservetter för kroppstvätt från Abena och Bambos parfymfria våtservetter för barn.

Här kan du välja bland tvättlappar och våtservetter i olika basmaterial, av varierande tjocklek och med olika egenskaper. Anpassade förpackningar och olika vikningar underlättar användandet.

Till tvättlappar i katalogen

Färg

Varumärke

Parfymerat

Antal st/fp

Populärt här på Green Spruce - Snabbt Billigt Enkelt

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: