Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Frakt ombud: 80 kr Hemleverans: 149 kr | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30

Förskola, vård & omsorg

Green Spruce levererar ett brett sortiment på över 11000 produkter för den dagliga driften inom förskola, vård och omsorg. Som kund får ni en egen kontaktperson som har bra kunskap om produkterna och som hjälper er att planera era inköp på bästa sätt för att er verksamhet ska fungera som bäst.

Vi tar hand om det krångliga och hjälper er med dokumentation och säkerhetsdatablad vilket frigör tid för er personal. Detta ingår i vår service.

Vårt produktsortiment håller högsta kvalitet och utvecklas ständigt för att möta de miljö- och kvalitetskrav som ställs. Genom att erbjuda produkter och tjänster med minsta möjliga påverkan på människor och miljö sätter Green Spruce kort sagt alltid kunden i centrum.

Vår filosofi är att alltid ge kunden ett miljövänligt alternativ.

Referenskunder

Vår kunnig och kvalitetsmedveten leverantör av städ-och hygienartiklar vars filosofi är att alltid ge kunden ett miljövänligt alternativ. Som avtalskund hos Green Spruce får vi alltid erbjudanden och rabatter som passar just vår verksamhet.

LÄS MER                  

Sociala medier.

Där kan du se vad som händer på Green Spruce och sortimentet vi städigt ökar efter kunders behov och efterfrågan.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: