Fri frakt vid order över 600 kr | Engångsartiklar och Förbrukningsmaterial | Över 11 000 artiklar på webben | Kundtjänst: 08 730 20 30

Förskola, vård & omsorg

Green Spruce levererar ett brett sortiment på över 11000 produkter för den dagliga driften inom förskola, vård och omsorg. Som kund får ni en egen kontaktperson som har bra kunskap om produkterna och som hjälper er att planera era inköp på bästa sätt för att er verksamhet ska fungera som bäst.

Vi tar hand om det krångliga och hjälper er med dokumentation och säkerhetsdatablad vilket frigör tid för er personal. Detta ingår i vår service.

Vårt produktsortiment håller högsta kvalitet och utvecklas ständigt för att möta de miljö- och kvalitetskrav som ställs. Genom att erbjuda produkter och tjänster med minsta möjliga påverkan på människor och miljö sätter Green Spruce kort sagt alltid kunden i centrum.

Vår filosofi är att alltid ge kunden ett miljövänligt alternativ.

LÄS MER

Nyhetsbrev

Cirka en gång per månad mejlar vi ut nyheter, erbjudanden, tips och information som vi hoppas ska inspirera dig och få dig att upptäcka vårt 11.000 artiklar breda sortiment.

FÅ DET SENASTE FRÅN Green Spruce!

Erbjudanden

Inspiration

Information

Kampanjer

Sociala medier.

Följ oss på Instagram och Facebook. 

Där kan du se vad som händer på Green Spruce och sortimentet vi städigt ökar efter kunders behov och efterfrågan.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaPolski

Produkter
Övrigt
Moms visas: