Kundtjänst08- 730 20 30    Måndag - Fredag 08.00 - 17.00      ​Sitemap    Smidiga betalsätt  Faktura Klarna Direktbetalning   Greenspruce finns på Sociala medier     

Lätt att handla på Green Spruce 

Vi på Green Spruce tror att beställningar av förbrukningsmaterial skall vara enkelt och bekymmerslöst. Naturligtvis också till bra priser samt "rätt grejer".

Green Spruce E-handel är skapad för att effektivisera ditt inköpsarbete. Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola. 

Bra kundsupport och hjälp med säkerhetsdatablad ingår.

Bläddra i vår produktkatalog - 218 Sidor

Bläddra i vår produktkatalog! (Använd sökfunktionen för att snabbt hitta det du letar efter)

Ladda ner produktblad, säkerhetsdatablad via vår server

Bonussystem

Bli bonuskund hos Green Spruce, Som bonuskund får du pengar tillbaka för varje order. 5 % återbäring på alla köp.

Miljömärkta förbrukningsvaror för skola och förskola

Green Spruce AB levererar ett brett sortiment på över 11000 produkter av basvaror för den dagliga driften av skola och förskola. Som kund får ni en egen kontaktperson som har bra kunskap om produkterna och som hjälper er att planera era inköp.

Bra kundsupport och hjälp med säkerhetsdatablad ingår.

Miljömärkta förbrukningsvaror för Sjukvård och omsorg

Vi på Green Spruce tror att beställningar av förbrukningsmaterial skall vara enkelt och bekymmerslöst. Naturligtvis också till bra priser samt "rätt grejer".

Miljövänliga barnblöjor

Bambo Nature är marknadens mest miljövänliga barnblöja. Blöjorna är bekväma och mjuka, en "allt-i-ett"-blöja med elastisk kardborreförslutning som andas för att undvika hudirritation och röda rumpor. Blöjorna är dermatologiskt testade och miljömärkta med Svanen samt FSC

Ansökan Avtalskund

Varför ska jag bli avtalskund hos Greenspruce.se?

För företag, föreningar och organisationer med större och återkommande inköpsvolymer kan vi erbjuda avtalspriser och särskilda förmåner.

Det lönar sig att bli avtalskund hos Greenspruce. Vi tittar över ert behov och anpassar våra tjänster, erbjudanden och rabatter för att passa er. Vi är måna om våra avtalskunder och tror på långsiktiga samarbeten.

Fördelar med att vara avtalskund 

Eget avtalspris på utvalda produkter med direktverkande rabatter.

Ombeställ från historik.

Du kan planera, fundera och beställa 24 timmar om dygnet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: