Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Frakt ombud: 80 kr Hemleverans: 149 kr | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30

Inkontinensrelaterade hudbesvär - dermatit

Dermatit är ett medicinskt begrepp som syftar på olika former av inflammation i huden. Inkontinensrelaterad dermatit, så kallad IAD, kan var mycket plågsamt och ger ofta upphov till kraftig och besvärlig eksem i underlivet.

Med rätt hudvård och inkontinensvård går det att förebygga IAD. IAD som upptäcks tidigt kan också lindras och botas.

Green Spruce har ett brett produktsortiment från Abena med en optimal blandning av ingredienser och användningsmetoder för varje steg. Green Spruce kan hjälpa er med råd om hur du kan implementera rätt rutiner för dina behov. Du kan även läsa mer om Abenas 3-stegsmodell för att effektivt förhindra och lindra IAD.

Vårt utbud av inkontinensrelaterade produkter innehåller bland annat tvättlappar och våtservetter för tvätt utan vatten, tvålar, krämer, lotioner och sprayer för rengöring, återfuktning och återuppbyggnad av huden samt inkontinensskydd och bäddskydd av hög kvalitet och med god andningsförmåga.

Välkommen att fråga oss om råd.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: