08- 730 20 30           Måndag - Fredag 08.00 - 17.00                                                                                                  

Som kund hos Green Spruce vill vi att du alltid ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Konfidentialitet och datasekretess är mycket viktigt för oss eftersom många av våra kunder är verksamma inom vård och omsorg. Samtidigt är det viktigt för oss att vara öppna och transparenta med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) anpassar och förtydligar vi våra villkor och vår integritetspolicy från och med den 25 maj 2018. Den nya lagstiftningen ställer höga krav på oss, vilket vi ser positivt på, även om det inte innebär någon märkbar skillnad för dig som kund. Som en led i detta arbete har vi tagit fram en integritetspolicy som fastställer hur dina personuppgifter ska behandlas och skyddas. 

Informationen kring dina ordrar kommer inte att spridas utanför vår organisation. Green Spruce respekterar den personliga integriteten hos besökarna på vår webbplats.

Alla som arbetar inom hälso- och sjukvården har tystnadsplikt. Det gäller både offentlig och privat vård. Tystnadsplikten gäller all personal, även studenter och städpersonal, samt övriga som normalt vistas i våra lokaler, oavsett om de har direkt eller indirekt kontakt med våra kunder. Det betyder att ingen får lämna ut uppgifter om dig, din sjukdom, din behandling eller om din privata situation utan att du själv har godkänt det.

Vi förbehåller oss rätten att annullera order som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Du kan läsa hela vår integritetspolicy här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas:
Rate us at PriceRunner