Vår filosofi är att ge kunden ett miljövänligt alternativ | Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Onlinebutik | Miljömärkta förbrukningsvaror

Fyll ditt förråd med miljövänliga förbrukningsmaterial

Affärsidén är att alltid kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ till tvätt- och rengöringsprodukter, och det som började 2001 med miljövänligt tvättmedel, sköljmedel, toalettpapper och maskindiskmedel samt miljöblöjor har i dag utökats till ett brett sortiment som innehåller allt från Fenom Original, issmältningsmedel till ogräsmedel.

Green Spruces breda sortiment och service har gjort att företagets kunder, som består av både privatpersoner förskola, vård och omsorg är mycket nöjda och återkommande när det är dags att fylla på förråden.

Vi ställer höga krav på att våra produkter är miljömärkta och att vår distribution är effektiv och klimatsmart.

Som kund får man en egen kontaktperson med bra kunskap om produkterna. Vi hjälper er med dokumentation och säkerhetsdatablad vilket frigör tid för er personal. Detta ingår i vår service.

Varje leverans ska vara en god referens för företaget och ses som en rekommendation för kommande affärer.

Greenspruce.se erbjuder en mängd olika hygienprodukter för desinfektion och hudvård bland annat alcogel, vinylhandskar, tvättlappar och hud- och hårvårdsprodukter.

Att handla hygienprodukter via Internet är smidigt och säkert, greenspruce.se har öppet dygnet runt, året om, så att du kan beställa dina produkter när du själv har tid. Du beställer och vi levererar hem till din dörr.     

Storsäljarna är förbrukningsmaterial som toalettpapper och hushållspapper, vinylhandskar, alcogel, tvättmedel, sköljmedel, diskmedel, blöjor, kontorsmateriel samt olika kemprodukter.

Att vara miljövänliga hela vägen är en självklarhet. Kunden får leveransen ända fram till dörren med företagets lastbilar, i Stockholmsområdet och till övriga Sverige med hjälp av DHL. Green Spruce är också anslutet till FTI AB (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) som samlar in och återvinner förpackningar.

Genom att erbjuda produkter och tjänster med minsta möjliga påverkan på människor och miljö sätter Green Spruce kort sagt alltid kunden i centrum.

Vår filosofi är att alltid ge kunden ett miljövänligt alternativ 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Produkter
Övrigt
Moms visas: