Fri frakt vid order över 995 kr | Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola | Kundtjänst: 08 730 20 30 | Vanliga frågor

Miljömärkta förbrukningsvaror för skola och förskola

Vi på Green Spruce tror att beställningar av förbrukningsmaterial skall vara enkelt och bekymmerslöst. Naturligtvis också till bra priser samt "rätt grejer".

Green Spruce E-handel är skapad för att effektivisera ditt inköpsarbete. Vi hjälper er att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats/skola. 

Bra kundsupport och hjälp med säkerhetsdatablad ingår.

Green Spruce AB levererar ett brett sortiment på över 11000 produkter av basvaror för den dagliga driften av skola och förskola. Som kund får ni en egen kontaktperson som har bra kunskap om produkterna och som hjälper er att planera era inköp.

Leveranser

Vi levererar till både privata och kommunala enheter i hela Landet. 

Alla beställningar över 995 kronor inklusive moms levereras fraktfritt i hela landet.

Beställningar hanteras normalt nästkommande helgfri vardag och skickas inom 24 timmar efter att vi emottagit ordern. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Anpassade och säkra leveranser ger nöjda kunder

Kundanpassning, produktkunskap och leveranssäkerhet är några av våra stora konkurrensfördelar och gör oss unika i vår bransch.

Miljö och Kvalitet

Våra produkter och produktserier håller högsta kvalité och utvecklas ständigt för att möta de miljökrav som ställs. Vårt miljöengagemang och våra kvalitetssäkrade processer har lett oss fram till de produkter vi har i vårt sortiment. Vi är Svanenmärkta, har bra miljöval och är anslutna till FTI.

Ansvar

Vi tar vårt producentansvar för förpackningar genom att vara anslutna till FTI.

Logga in på www.greenspruce.se

Få "din sida" där du har koll på tidigare ordrar, priser, fakturor, leverans status, mm.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Produkter
Övrigt
Moms visas: